QFE 18 - Què sabem sobre l’efectivitat de les tecnologies digitals a l’educació?

Enviat per support el dv., 18/09/2020 - 14:50

El context postcovid-19 ens obliga a la virtualització d’una gran part del procés d’ensenyament-aprenentatge i, alhora, fa més urgent la necessitat d’evidències sobre l’impacte de l’ús de les tecnologies digitals a l’educació (des d’infantil a secundària). Molts estudis arreu han revisat el paper d’aquestes tecnologies en contextos educatius diversos, en termes d’efectivitat (millora en l’aprenentatge, desenvolupament de competències, motivació...) i dels factors clau necessaris per implementar-les (rol del docent, base pedagògica, tipologia d’eines...).

Webinar 7 | On trobar i consultar avaluacions útils? Presentació del nou Repositori d’avaluacions de Polítiques Públiques

Enviat per support el dc., 09/09/2020 - 17:12

L’accés a avaluacions de polítiques és clau per incorporar nou coneixement en la presa de decisions. Presentem el Repositori d’avaluacions de polítiques públiques, una eina web impulsada per Ivàlua i la UPF, que recull de forma sistemàtica els resultats d’avaluacions de polítiques públiques dutes a terme a Catalunya.

 

Intervencions

Webinar 5 | Com sistematitzar l’avaluació dins de l'administració? La institucionalització de l’avaluació a la Generalitat de Catalunya

Enviat per support el dc., 09/09/2020 - 17:06

La sistematització de l’avaluació a les administracions facilita que el sector públic prengui decisions basades en l’evidència i contribueix a construir una comunitat de l’avaluació a Catalunya. El webinar donarà a conèixer les mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya per incorporar l’evidència a la presa de decisions.

 

Intervencions

Es publiquen els primers treballs del projecte EAPC motor de recerca, que compta amb la col·laboració d’Ivàlua

Enviat per support el dt., 21/07/2020 - 12:21

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) acaba de publicar dues recerques subvencionades pel projecte pilot sobre la construcció d’una identitat col·lectiva pluricultural resultants del projecte pilot EAPC motor de recerca, programa que ha comptat amb la col·laboració de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania (SIMC) de la Generalitat i en què Ivàlua també hi ha participat.