Webinar 3 | Com millorar les polítiques de renda amb l’avaluació? Aprenentatges a partir d’intervencions a Catalunya

Enviat per support el dc., 17/06/2020 - 13:25

L’actual crisi econòmica derivada de la pandèmia, com l’anterior, fa necessàries polítiques d’ajut per a les famílies que han patit una davallada dels seus ingressos. Repassem les lliçons apreses a partir de les intervencions avaluades per Ivàlua: programa pilot BMincome, Fons Social d’Ajuts a Infants 0-16, Renda Garantida de Ciutadania i Renda Mínima d’Inserció.

 

Intervencions

Webinar 2 | Com dissenyar polítiques basades en l’evidència? El paper de les revisions sistemàtiques en el context actual

Enviat per support el dc., 17/06/2020 - 13:16

Les revisions sistemàtiques de la literatura són un instrument útil per introduir l’evidència científica en el disseny d’intervencions socials que, també en el context de la Covid-19, contribueixen a implementar programes més útils i rigorosos.

 

Intervencions

Ponent: Jordi Sanz, analista d’Ivàlua

Webinar 1 | Quin rol ha de desenvolupar l’avaluació en el context de la Covid-19? La importància de l’avaluació, ara més que mai

Enviat per support el dc., 17/06/2020 - 12:46

El paper de l’avaluació és important ja que permet continuar coneixent si les polítiques implementades, ja siguin en relació a la pandèmia o no, responen a les necessitats, estan ben dissenyades o serveixen per millorar una situació determinada.

 

Intervencions

Presentador i moderador: Xavier Cuadras Morató, president Consell Rector d’Ivàlua