Vés al contingut

Pla d’avaluacions de polítiques socials

Enviat per rfors el dc., 13/09/2023 - 14:32

La priorització d’avaluacions del contracte programa amb els ens locals

Un pla d'avaluacions conté la selecció de polítiques públiques que seran avaluades en un període de temps determinat i és una oportunitat per a reflexionar sobre les necessitats de les organitzacions. En el marc del conveni de col·laboració entre el Departament de Drets Socials (DSO) i l’Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques - lvàlua, s’han seleccionat les avaluacions que es duran a terme els propers anys a partir d’un procés participatiu entre les unitats implicades.

Ivàlua convoca el procés per a la provisió d'una vacant de Coordinador/a d’Afers Generals

Enviat per jordi.miras el dl., 04/09/2023 - 10:53

L’Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques (Ivàlua) convoca el procés selectiu per a la provisió d'una plaça laboral:
>
Coordinador/a d’Afers Generals

Es pot consultar la descripció del lloc de treball, els requisits de participació, les funcions corresponents a la vacant, els criteris de valoració, la forma d’ocupació de cada lloc de treball, la forma de presentació de sol·licituds i el procediment de selecció accedint a l'apartat web corresponent.

Arnau Juanmarti

Llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra (2012) i Màster en Economia per la Barcelona Graduate School of Economics (2014). Ha treballat com a investigador al Centre de Recerca en Economia i Salut (CRES) de la UPF (2014-2018) i com a ajudant de recerca a l’IESE Business School (2019-2021). Ha publicat diversos articles acadèmics, centrats en l’estimació de l’impacte de polítiques públiques en els àmbits de la salut i el mercat laboral, utilitzant tècniques economètriques per a l’estimació d’efectes causals.