Skip to main content

Balanç de la segona edició del curs de formació en mètodes qualitatius per a l’avaluació

El 30  d’octubre va finalitzar la 2a edició del curs de formació en mètodes qualitatius per a l’avaluació de polítiques públiques, organitzat per Ivàlua en col·laboració amb el CRESIB i ISGloBAL (Barcelona Institute for Global Health). Hi han participat 31 persones, provinents de l’Administració de la Generalitat (16 alumnes), de les administracions locals catalanes (9), del tercer sector (3) i de la consultoria privada (3). La participació en l’àmbit de la Generalitat s’ha distribuït entre els departaments i organismes següents: Benestar Social i Família, Salut, Ensenyament, Cultura, Empresa i Ocupació i Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.   

El curs forma part d’un itinerari de formació en mètodes i tècniques d’avaluació que Ivàlua va posar en marxa l’any 2011, i que complementa el Cicle de formació introductòria sobre avaluació de polítiques públiques començat l’any 2009, pel qual han passat més de 300 professionals provinents majoritàriament del sector públic català, i en menor mesura del tercer sector i del sector privat. 

El curs ha constat de 5 sessions, segons els continguts i estructura previstos al programa  i ha estat a càrrec dels professors Jordi Sanz i Maria Roura. L’informe de valoració del curs per part dels assistents es podrà consultar en breu a la secció de Formació del Portal de recursos per a l’avaluació.  Us animen a mantenir-vos informats mitjançant el nostre butlletí i/o el nostre twitter.