Skip to main content

Formació Ivàlua 2012. Inscripció oberta al CFAPP

Per quart any consecutiu Ivàlua organitza i imparteix el Cicle de Formació en Avaluació de Polítiques Públiques i Programes Socials. Ja us hi podeu inscriure des d’avui mateix i fins el proper dia 6 de març.

La formació que ofereix l’Institut respon a l’objectiu de promoure la pràctica sistemàtica de l’avaluació de polítiques públiques i programes socials a Catalunya. 

Amb aquesta finalitat, Ivàlua ofereix cursos d’introducció a l’avaluació  adreçats a persones amb responsabilitats directives i personal tècnic de les administracions públiques i del tercer sector que tinguin interès en conèixer i impulsar la pràctica de l’avaluació en les seves organitzacions. 


Ivàlua ofereix també formació en mètodes i tècniques d’avaluació, orientada a formar tècnics de les administracions i del tercer sector que hagin d’assumir responsabilitats de supervisió tècnica, gestió o realització directa d’avaluacions. També teniu ja disponible la informació d’aquests itineraris formatius en mètodes i tècniques que l’Institut va començar a impartir l’any passat.


Tots els cursos estan oberts també a la participació de personal investigador de les universitats i a professionals de la consultoria privada que vulguin perfeccionar els seus coneixements en la matèria.

Més informació