Vés al contingut

Activitats

Banner

Les noves trobades professionals i de networking sobre la cultura de l’avaluació de polítiques públiques s’anomenen AvaluaVespres, una iniciativa d’Ivàlua en el marc de la Xarxa de professionals de l’avaluació per promoure l’intercanvi, el diàleg i el creixement dels professionals de l’avaluació.

AvaluaVespres va més enllà de la connexió entre demandants i ofertants d’avaluació: teixeixen ponts, connecten persones amb idees i valors similars i son generadors d’oportunitats..

Els AvaluaVespres posen l’avaluació al centre de les polítiques públiques mitjançant el diàleg ponderat, el debat apassionat i l’acció conjunta i resolutiva de professionals i administracions.

Els AvaluaVespres tenen com a gran actiu les persones participants i la diversitat d’universos dels quals provenen: administració pública, professionals independents, món acadèmic, entitats socials, consultores de sector públic, instituts públics. És precisament l’acció conjunta d’aquests col·lectius la que porta a la millora de l’estat de l’avaluació.

En definitiva, els AvaluaVespres son Xarxa, son debat, son promoció de la cultura de l’avaluació.

Vine als AvaluaVespres!

Equip Ivàlua als AvaluaVespres

El proper AvaluaVespres tindrà lloc al primer trimestre del 2024. Més informació en breu. 

Ens retrobem aviat!