Pasar al contenido principal

Què funciona en educació?

La Fundació Jaume Bofill i Ivàlua inicien el projecte QUÈ FUNCIONA EN EDUCACIÓ?, una aposta per aportar evidència científica al debat sobre la política i la pràctica educatives, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país. A partir de les publicacions i els debats que es generaran, es convida a  tothom a participar sobre com millorar l'educació al nostre país.

El  primer debat, que se celebrarà al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”, el proper 7 de juliol, portarà per títol Els incentius econòmics al professorat, milloren els resultats educatius?”. Hi participaran com a ponents  Montse Ros, secretària general de la Federació d'Educació de CCOO i Xavier Chavarria, inspector en cap al Consorci d'Educació de Barcelona, entre d’altres, moderats per Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de Frederic Udina, president d’Ivàlua i J.Oriol Escardíbul, professor d'economia a la UB, membre de l'Institut d'Economia de Barcelona i autor de l’article “És recomanable implantar incentius salarials per al professorat vinculats amb el rendiment acadèmic dels estudiants?”. Aquest estudi obre la col·lecció "Què funciona en educació: Evidències per a la millora educativa", una publicació que vol aportar evidència científica a la pràctica i al debat educatius, i que vol fer-ho en un format susceptible de combinar rigor, divulgació i connexió amb els problemes educatius actuals.

Més informació