Skip to main content

La Generalitat posa en marxa el web de l'Observatori del Sistema de Salut de Catalunya

El passat 23 de març es va posar en funcionament  l'Observatori del Sistema de Salut de Catalunya (OSSC) que vol posar a disposició dels gestors, professionals, investigadors i ciutadans la informació necessària per millorar el coneixement del sector i facilitar l'avaluació, el benchmarking i la presa de decisions.

El web recull els productes que elabora l'Observatori i altres dades, facilitant la localització de la informació en un sol entorn. A més a més, ofereix informació en format de dades obertes i serà el marc on diferents observatoris en l’àmbit de Salut inclouran els seus productes i serveis: l'Observatori d'Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya, ja en funcionament, l'Observatori de la Prescripció Farmacèutica i l'Observatori dels professionals, de futura creació.

La unitat encarregada de l’Observatori del Sistema de Salut de Catalunya (OSSC) s’ubica a l'Agència d'Informació, Avaluació i Qualitat (AIAQS), que desenvoluparà els seus treballs i encàrrecs en el marc del Pla de Salut 2011-2015.

FONT: AIAQS