Skip to main content

Quarta reunió plenària de la Xarxa d’unitats d’anàlisi i avaluació de les administracions catalanes

El dia 16 de juny va tenir lloc a la seu d’Ivàlua la quarta reunió plenària de la Xarxa d’Unitats d’Anàlisi i Avaluació de les Administracions Catalanes. Hi van assistir 31 persones provinents de 3 ajuntaments, 11 departaments de la Generalitat, una diputació, una agència pública i d’Ivàlua. 

A la reunió es van presentar els avenços i primers resultats dels dos grups de treball constituïts a principis de 2010 –el GT1, sobre l’elaboració de plans d’avaluació, i el GT2, sobre metodologia aplicada d’avaluació econòmica- i es va anunciar la posada en marxa d’un tercer grup a partir de setembre, el GT3, sobre transparència i difusió de les avaluacions. 

A la reunió també es va presentar com a estudi de cas el Pla d’Estudis i Avaluacions del SOC, a càrrec del Sr. Francisco Ramos, representant del Servei d’Ocupació de Catalunya a la Xarxa. 

Finalment, Ivàlua va presentar un espai de treball col·laboratiu en entorn extranet per a la Xarxa i els grups de treball, en el marc del portal de recursos per a l’avaluació, i les línies d’assessorament i avaluació de l’Institut per al 2011.