Skip to main content

Convocatòria del I Premi d’Investigació Carlos Roman en avaluació de polítiques públiques

La Societat Espanyola d’Avaluació de Polítiques Públiques convoca, junt amb el Departament d’Economia Aplicada II de la Universitat de Sevilla i l’Institut d’Estudis d’Economia, Avaluació i Ocupació, el I Premi d’Investigació Carlos Román.

El Premi té com a propòsit donar suport a projectes d’investigació realitzats per investigadors o investigadores que aportin idees originals per al desenvolupament de la cultura de l’avaluació de polítiques públiques i també del capital social. 

S’hi poden presentar els investigadors o grups d’investigació de nacionalitat espanyola que pertanyin a l’esfera universitària, funció pública o d’àmbit empresarial, i que en els dos darrers anys, anteriors a la publicació de la convocatòria, hagin desenvolupatun treball d’investigació en els temes d’Avaluació de Polítiques Públiques i/o Capital Social.

El premi té una dotació econòmica de 6.000 euros i la data límit de presentació de treballs és el 30 de maig de 2010. La decisió del jurat es  difondrà l’octubre de 2010 a través de la web institucional de la Societat Espanyola d’Avaluació, on es poden consultar les bases del premi.