Nova edició del Curs d’introducció a l’avaluació econòmica, organitzat pel Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, Ivàlua i l’EAPC, adreçat al personal de la Generalitat

Enviat per admin el dt., 21/02/2017 - 09:52

Avui comença una nova edició del Curs d’introducció a l’avaluació econòmica, adreçat tant a personal tècnic dels Departaments de la Generalitat i/o dels seus organismes, que siguin promotors de projectes d'inversió i/o intervencions públiques, que tinguin un impacte rellevant a les finances de la Generalitat de Catalunya,  com a responsables de dur a terme els informes d'Impacte pressupostari, econòmic i social dels diversos departaments (responsables de les àrees de gestió econòmica, gabinets tècnics, unitats d'estudis i similars).

Oberta la preinscripció al nou Màster de Direcció Pública organitzat per l'EAPC i la UOC, amb la col•laboració d’Ivàlua

Enviat per admin el dv., 10/02/2017 - 14:16

El passat mes de gener es va obrir el període de preinscripció per al nou Màster de Direcció Pública que restarà obert fins el 19 de febrer.  Aquest nou programa acadèmic té com a destinataris alts càrrecs, directius i llocs de comandament assimilats a subdirectors del sector públic de Catalunya, així com directius del sector privat.

Ivàlua participa en la docència del Màster en gestió pública

Enviat per admin el dc., 21/12/2016 - 12:11

El Màster Universitari de Gestió Pública (MGP) és un títol interuniversitari impartit per la UAB, la UB i la UPF, amb la col·laboració d’Ivàlua, en el mòdul  sobre “Gestió i anàlisi de polítiques públiques”. El Màster ofereix formació avançada i especialitzada en gestió pública: proporciona instruments teòrics i metodològics necessaris per a aquells estudiants que tinguin interès o bé per generar coneixement analític sobre la gestió pública a través d’activitat de recerca, o bé per exercir professionalment en l'àmbit de la gestió pública.

Desena edició del Curs sobre “Avaluació econòmica i Política Sociosanitaria” del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Enviat per admin el dt., 11/10/2016 - 12:14

Ivàlua participa novament en la desena edició del curs sobre avaluació econòmica i política sanitària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que se celebrarà del 21 al 25 de novembre a Barcelona.

 Ramon Sabes-Figuera, analista d’Ivàlua, impartirà una de les sessions titulada: “Estudios de carga y costes de enfermedad”.

 Més informació>>

FONT: Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Obertes les inscripcions al Curs d’introducció a l’avaluació econòmica

Enviat per admin el dc., 05/10/2016 - 12:43

Ivàlua organitza una nova edició del Curs d’introducció a l’avaluació econòmica, el proper mes de novembre. Els objectius del Curs són adquirir els conceptes i les metodologies de l'avaluació econòmica com una part de l'avaluació de polítiques públiques així com estudiar casos il·lustratius, amb una especial èmfasi a les anàlisis cost-efectivitat i cost-benefici i donar a conèixer l'Informe d'Impacte pressupostari, econòmic i social.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç >>

Obert el termini d’inscripció a la XVa promoció del Màster d’Avaluació de Programes i Polítiques Públiques (UCM)

Enviat per admin el dc., 10/08/2016 - 15:49

El Màster d'Avaluació de Programes i Polítiques Públiques de la Universitat Complutense de Madrid s'imparteix al Centre Superior d'Estudis de Gestió. Està dirigit principalment a professionals de l'acció pública, de la consultoria, de les ONG i a docents i investigadors en avaluació. També es reserven unes places per a recent graduats que vulguin desenvolupar una carrera professional en el camp de l'avaluació.

Inici del Curs de Formació en Mètodes Qualitatius aplicats a l’Avaluació de Polítiques Públiques

Enviat per admin el dj., 07/04/2016 - 13:34

S’ha iniciat el  Curs de Formació en Mètodes Qualitatius aplicats a l’Avaluació de Polítiques Públiques, amb gran èxit de participació. El curs compta amb 22 participants provinents de diversos àmbits: ajuntaments i consells comarcals, departaments de la Generalitat de Catalunya, diputacions, fundacions i consorcis, entre altres.  Els curs, que ja celebra la seva  cinquena edició,  finalitzarà el proper 19 d’abril.

Nova edició del Máster Iberoamericano en Evaluación de Políticas Públicas

Enviat per admin el dv., 19/02/2016 - 09:53

La Universidad Internacional de Andalucía iniciarà el proper 22 de febrer la IXa edició del Máster Iberoamericano en Evaluación de Políticas Públicas. El curs s’adreça a professionals del sector públic relacionats amb la gestió, execució, seguiment i avaluació de les polítiques públiques; a professionals d’organismes internacionals, i a graduats universitaris que vulguin treballar en l’àmbit de la gestió pública.