Vés al contingut

Formació Ivàlua 2016

Ivàlua ha iniciat la difusió de l’oferta formativa en mètodes i tècniques d’avaluació de polítiques públiques per a l’any 2016  i ha obert el període d’inscripció al Curs d’introducció als Mètodes Qualitatius aplicats a l’Avaluació de Polítiques Públiques.

L’Institut oferirà aquest any una nova edició del Curs d’introducció a l’anàlisi de dades per a l'avaluació de polítiques públiques  i una altra d’introducció a l’avaluació econòmica.

La formació que ofereix l’Institut respon a l’objectiu de promoure la pràctica sistemàtica de l’avaluació de polítiques públiques i programes socials a Catalunya. Amb aquesta finalitat, els cursos pretenen sensibilitzar i capacitar tècnicament responsables i tècnics d’administracions públiques (Generalitat, administracions locals, corporacions...) i d’entitats privades sense afany de lucre (fundacions, associacions, entitats del tercer sector...) que persegueixin finalitats d’interès públic.

La formació està oberta també a la participació de personal investigador de les universitats i centres de recerca  i a professionals del sector empresarial (empresa, serveis d'estudis, consultoria, etc.) que vulguin perfeccionar els seus coneixements en la matèria.