Vés al contingut

Programa Èxit Estiu

Miquel Àngel Alegre, analista d’Ivàlua, participarà els propers dies 12 i 13 de maig al Seminari Internacional. Èxit, fracàs i abandonament escolar: factors polítics, institucionals i subjectius.  Aquest Seminari  vol reflexionar sobre els processos d’èxit, fracàs i abandonament escolar que caracteritzen els sistemes educatius contemporanis, tenint en compte tant factors polítics, com institucionals i subjectius.

Miquel Àngel Alegre presentarà els resultats de l’avaluació del programa Èxit Estiu, responsabilitat del Consorci d’Educació de Barcelona, que ofereix reforç escolar durant les vacances d’estiu als alumnes d’ESO amb assignatures pendents de recuperar al setembre. Podeu consultar l’informe d’avaluació en aquest enllaç.

D’altra banda, la propera publicació dels monogràfics de la sèrie Què funciona en educació? que es presentarà en un acte organitzat amb la Fundació Jaume Bofill el proper 25 de maig, tractarà també sobre la utilitat dels programes d’estiu per millorar els aprenentatges i els resultats educatius dels alumnes. En aquest vídeo,  l’autor fa algunes reflexions al voltant del tema.

Més informació sobre el Seminari >>

Més informació del Cicle Què funciona en educació?