Vés al contingut

Ivàlua organitza la Jornada "Habilitats socials, emocions i actituds d’aprenentatge: com treballar-les i com avaluar-les"

El proper mes de novembre se celebrarà a Barcelona, una jornada sobre “Habilitats socials, emocions i actituds d’aprenentatge: com treballar-les i com avaluar-les” organitzada per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill, en col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa”.  

La finalitat d’aquesta jornada és donar resposta a aquests interrogants:  Què ens diu l’evidència sobre l’efectivitat de les actuacions que volen millorar les competències socioemocionals i metacognitives dels alumnes? Quines funcionen millor i quines pitjor? Com mesurem aquests aprenentatges i els impactes d’aquests programes? Quines experiències tenim a casa nostra que treballin en aquesta direcció? Com podem aplicar el coneixement de l’evidència a la millora d’aquestes experiències?

La ponència central titulada “Competències per al segle XXI: com s’ensenyen, com s’aprenen, com s’avaluen” anirà a càrrec de Maurice Elias, director del SECD LAB, Rutgers University. Posteriorment, intervindran  també a l’acte Gerard Ferrer (Fundació Agnelli i UB) i Queralt Capsada (Universitat de Glasgow).

A continuació se celebraran dues sessions paral·leles que portaran per títol “Competències per al segle XXI: experiències i lliçons” i “Competències per al segle XXI: com les avaluem”.  Clourà l’acte Meritxell Ruiz, Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.