Vés al contingut

Formació 2014. Finalitza el Cicle d’introducció a l’avaluació de polítiques públiques

Per cinquè any consecutiu, del 9 al 23 de maig Ivàlua ha impartit el Cicle d’introducció a l’avaluació de polítiques públiques, que organitza amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”. Des de 2009, i comptant els participants d’enguany,  Ivàlua ha format un total de 347 professionals en els conceptes, mètodes i usos de l’avaluació de polítiques públiques. 

Es tracta d’un curs introductori a l’avaluació, que s’adreça principalment a càrrecs directius, comandaments i personal tècnic de les administracions i del tercer sector, tot admetent també professionals de consultores privades que treballen per al sector públic.

El Cicle s’estructura en 3 seminaris. Partint d’una visió panoràmica sobre què és i per a què serveix l’avaluació, ofereixen un recorregut per diferents enfocaments d’aquesta i els principals mètodes i tècniques que porten associats: avaluació del disseny dels programes, de la implementació, de l’impacte i avaluació econòmica per finalitzar amb una part més pràctica d’aplicació dels coneixements.

D’altra banda els mesos de maig, juny i juliol s’impartirà el Curs d’anàlisi de dades per a l’avaluació de polítiques públiques (nivell introductori)  i els mesos d’octubre i novembre el Curs de Formació en Mètodes Qualitatius aplicats a Avaluació de Polítiques Públiques, així com el Curs d’introducció a l’avaluació econòmica.

MÉS INFORMACIÓ: Formació Ivàlua 2014   //  formacio@ivalua.cat 

[Español]