Vés al contingut

Finalitza el Curs intermedi d’anàlisi de dades per a l'avaluació de polítiques públiques i s’obre la inscripció pel Curs d’introducció a l’avaluació econòmica

El proper 11 de juliol finalitza el Curs intermedi d’anàlisi de dades per a l’avaluació de polítiques públiques. Han format part de l’equip docent Robert Liñeira, professor associat del Departament de Ciència Política de la UAB, Jordi Muñoz, investigador post-doctoral Juan de la Cierva del mateix Departament i Guillem Rico investigador post-doctoral també a la UAB.

D’altra banda està ja oberta la inscripció al Curs d’introducció a l’avaluació econòmica, que se celebrarà els dies 15, 22, 29 d’octubre i  5 ,12, 19 novembre de 2013 en sessions de 5 hores, a Barcelona. Aquest curs va adreçat prioritàriament a professionals de les administracions locals, del tercer sector i del sector privat, atès que s’han fet dues edicions prèvies adreçades exclusivament a personal de l’Administració Generalitat.

Aquest curs té per objectiu introduir els conceptes i les metodologies de l'avaluació econòmica com una part de l'avaluació de polítiques públiques així com estudiar casos il·lustratius, amb una especial èmfasi a les anàlisis cost-efectivitat i cost-benefici i donar a conèixer l'informe d'impacte pressupostari, econòmic i social.

 Més informació

[Español]