Pasar al contenido principal

El Repositori d’avaluacions de polítiques públiques d’Ivàlua i la UPF continua ampliant el fons d’avaluacions disponibles sobre intervencions realitzades a Catalunya

Ivàlua potencia la formació en avaluació amb l'objectiu d'ampliar la comunitat d'avaluació

El Repositori d’avaluacions de polítiques públiques, un recurs que posa a disposició de forma sistematitzada avaluacions rigoroses de polítiques i programes públics realitzats a Catalunya, continua ampliant el seu fons amb noves avaluacions. En les darreres setmanes s’han afegit 43 avaluacions d’intervencions de diferents àmbits temàtics, dels que en destaquen sobre Afers socials i desigualtat, Salut, Educació o Habitatge, i de diferent tipologia, les més nombroses de les quals són d’implementació i d’impacte.

El Repositori d’avaluacions de polítiques públiques és un projecte conjunt entre Ivàlua i la Universitat Pompeu Fabra que facilita evidència sobre avaluacions per a que tant professionals que avaluen com persones que en fan ús puguin accedir-hi per millorar les seves intervencions a través d’una presa de decisions públiques informada. Actualment compta amb un fons del voltant de 150 avaluacions d’intervencions dutes a terme per institucions públiques, entitats del tercer sector social, consultores i persones avaluadores independents. Hi ha avaluacions d’intervencions impulsades des d’organismes de la Generalitat, de les diputacions de Barcelona o Girona, d’Ajuntaments com el de Barcelona, Olot o el Prat de Llobregat i altres organismes públics.

 

Accedeix al Repositori d'avaluacions de polítiques públiques

Veure el vídeo sobre el Repositori d’avaluacions de polítiques públiques

Veure Policy brief Repositori d’avaluacions de polítiques públiques

Veure Infografia sobre Repositori d’avaluacions de polítiques públiques