Pasar al contenido principal

Què és la Xarxa?

La Xarxa i Ivàlua

La missió d’Ivàlua és la de promoure la cultura de l’avaluació de polítiques públiques. En aquesta línia, Ivàlua aposta per una societat on les polítiques públiques estiguin basades en evidència; una societat del coneixement on els professionals de l’avaluació es percebin com un actiu clau en la construcció de les polítiques públiques efectives.

Objectius de la Xarxa

En aquest context, Ivàlua crea la Xarxa de professionals de l’avaluació. La Xarxa té per objectiu impulsar un espai que permeti al col·lectiu de professionals de l’avaluació:

 • Fer coneixences i buscar aliats en la difusió de la cultura de l’avaluació.
 • Explorar i construir sinèrgies de col·laboració
 • Compartir resultats de recerca i metodologies relacionades amb l’avaluació.
 • Debatre i analitzar els problemes de l’avaluació a Catalunya
 • Aglutinar propostes per presentar a l’administració.

A qui va dirigida la Xarxa

La Xarxa és per tant un espai de trobada de tot el col·lectiu de professionals que es dediquen, des de diferents àmbits i funcions, a la promoció de la cultura de l’avaluació i a la realització d’avaluacions de polítiques públiques a Catalunya. De la mateixa manera, la Xarxa està oberta i dona la benvinguda a tothom qui, sense dedicar-se professionalment a l’avaluació, hi té interès.

Serveis de la Xarxa

Dins de la Xarxa trobareu els següents serveis:

 

Tens més dubtes? Troba la resposta a l’apartat de FAQS

Banner Xarxa

La Xarxa va dirigida a totes i tots els professionals de l’avaluació així com les persones interessades en el món de l’avaluació i la recerca de polítiques públiques.

Tant si ets persona treballadora autònoma, com estudiant, com si treballes en alguna institució pública o privada, si et dediques a o tens interès en l’avaluació o a la recerca de polítiques públiques, la Xarxa és per tu!

Banc de professionals de l’avaluació

Tant si ets persona treballadora autònoma, com estudiant, com si treballes en alguna institució pública o privada, si et dediques a l’avaluació o a la recerca de polítiques públiques la inscripció a la Xarxa et permet:

 • Conèixer i participar de les activitats de la xarxa (congressos, formació, networking...)
 • Rebre informació rellevant sobre oportunitats d’avaluació al teu correu de contacte
 • Formar part opcionalment del Banc de professionals de l’avaluació, un registre públic que aglutina els perfils i dades de contacte de professionals de l’avaluació. Si només es vol rebre informació sense constar al banc, també és possible.

Si ets demandant d’avaluacions o t’interessa aquest àmbit, la inscripció a la Xarxa et permet:

 • Conèixer i participar de les activitats de la xarxa (congressos, formació, networking...)
 • Rebre informació rellevant sobre oportunitats d’avaluació al teu correu de contacte
 • Consultar el banc de professionals de l’avaluació, un registre públic que aglutina els perfils i dades de contacte d’altres professionals de l’avaluació.

És clar! La Xarxa dona la benvinguda a tothom a qui li interessi l’àmbit de l’avaluació de polítiques públiques. Si no et dediques a l’avaluació ni ets demandant d’avaluacions, la inscripció a la Xarxa et permet:

 • Conèixer i participar de les activitats de la Xarxa (congressos, formació, networking...)
 • Rebre informació rellevant sobre oportunitats d’avaluació al teu correu de contacte
 • Consultar el banc de professionals de l’avaluació, un registre públic que aglutina els perfils i dades de contacte d’altres professionals de l’avaluació.

El Banc de professionals de l’avaluació té com a objectiu facilitar la identificació de professionals per part dels demandants d’avaluació. El Banc és un directori de professionals de l’avaluació de lliure accés on aquests poden crear el seu propi perfil.

Tota persona que es dedica a l’avaluació o a la recerca de polítiques públiques es pot inscriure al Banc. Tenir un perfil al Banc és gratuït.

Sí. Per fer-ho, has d’entrar al teu perfil, o bé a través del log in disponible a la pàgina web d’Ivàlua o bé a través de la pàgina web de la Xarxa i clicar a ‘Editar el meu perfil’. A Editar el meu perfil et dona l’opció de esborrar el teu perfil del Banc.

Donar-me de baixa

Sí. Hi ha diverses opcions que trobaràs al formulari que trobes aquí (link), o que pots trobar a la pàgina principal del web de la Xarxa:

 • Donar-te de baixa de la Xarxa. Si et dones de baixa de la Xarxa de professionals de l’avaluació, automàticament t’estàs donant de baixa de la subscripció del butlletí Ivàlua Informa – Xarxa de professionals de l’avaluació i del Banc de professionals de l’avaluació.
   
 • Donar-te de baixa de la subscripció del butlletí Ivàlua Informa – Xarxa de professionals de l’avaluació. Si només cliques l’opció de donar-te de baixa de la subscripció del butlletí, no t’estàs donant de  baixa de la Xarxa ni del Banc.
   
 • Donar-te de baixa del Banc de professionals de l’avaluació. Si només cliques l’opció de donar-te de baixa del Banc, no t’estàs donant de  baixa de la Xarxa ni del butlletí Ivàlua Informa – Xarxa de professionals de l’avaluació.

No. Quan et dones de baixa de la Xarxa, automàticament t’estàs donant de baixa de la subscripció del butlletí i del Banc de professionals de l’avaluació.