Skip to main content

Ivàlua llança la sèrie de vídeos divulgatius Avaluació a l’abast

La primera entrega audiovisual explica de manera fàcil i planera Què és avaluar?
Ivàlua potencia la formació en avaluació amb l'objectiu d'ampliar la comunitat d'avaluació

Ivàlua ha estat elaborant al llarg del 2021 una sèrie d'audiovisuals divulgatius sobre conceptes clau de la cultura de l’avaluació dels que aquest mes es difon el primer vídeo sota el títol Què és avaluar?. Aquesta primera entrega, que té caràcter de presentació, ofereix una introducció a l’avaluació per a tots els públics.
La sèrie Avaluació a l’abast té l’objectiu d’acostar aspectes concrets sobre l’avaluació de polítiques públiques com els beneficis que aporta a la ciutadania; el seu paper per preguntar-se sobre la coherència i utilitat de les polítiques públiques; el rol de les dades per a l’avaluació; la importància de l’avaluació per a la presa de decisions; el seu rol en la millora del cicle de les polítiques públiques dins de l’administració; o com la comunicació contribueix a l’ús efectiu de l’avaluació per a la millora de les polítiques públiques.

Els audiovisuals, que s’aniran difonent per entregues mensuals, s’han elaborat a partir d’entrevistes a gairebé una trentena de persones que, des de diferents organitzacions i rols, treballen amb i per a l’avaluació. La idea és poder donar una visió polièdrica d’aquests aspectes sobre l’avaluació amb pluralitat d’idees i enfocaments. Amb aquests vídeos, que es difondran al web i xarxes socials, Ivàlua pretén oferir informació bàsica sobre la cultura de l’avaluació en format audiovisual per arribar a nous públics.

Projecte coordinat per: Jordi Miras Llopart, responsable de comunicació i gestió del coneixement d’Ivàlua

 

Veure el vídeo Què és avaluar?