Skip to main content

Política de privacitat

Qui és el Responsable del Tractament de les teves dades personals?

Identitat: Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques (Ivàlua)

Domicili social: c/ Pau Claris 108, 4t1a, 08009 Barcelona

C.I.F.: Q0801583F

Email: info@ivalua.cat

Teléfono: 935 545 300

Contacte DPD: dpd.economia@gencat.cat

 

Amb quina finalitat tracta Ivàlua les teves dades personals?

Ivàlua tracta la informació que ens facilites amb la finalitat de gestionar les peticions de subscripció al butlletí “Ivàlua Actualitat” realitzades a partir del web d’Ivàlua i les inscripcions als cursos de formació; També te la finalitat de realitzar comunicacions electròniques per informar de les novetats sobre cursos de formació relacionats amb l’avaluació de polítiques públiques i esdeveniments organitzats per Ivàlua.

 

Durant quant temps Ivàlua conservarà les teves dades personals?

Ivàlua conserva les dades que ens has informat fins el moment que ens sol·licitis la seva supressió.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el teu consentiment atorgat mitjançant l’acceptació de la clàusula de tractament de dades.

Quan complimentes un formulari al lloc web d’Ivàlua, és necessari informar els camps marcats com a “obligatoris”. Si no es faciliten totes les dades de caràcter personal requerides per Ivàlua, podria implicar una incomplerta atenció de la sol·licitud requerida.

Serà necessari que comuniquis a Ivàlua les teves dades personals actuals amb la finalitat de que la informació continguda en els fitxers d’Ivàlua estigui actualitzada i sense errors.

 

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Es cediran dades a Mailchimp, encarregat de tractament acollit al “Privacy Shield” i Lime Survey. Són dues enines que permeten a Ivàlua gestionar l’enviament del butlletí electrònic, i les inscripcions a cursos de formació.

 

Quins son els seus drets quan ens facilita les teves dades personals?

Pots exercir el dret d’accés a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, tens dret a revocar el teu consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti de forma retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins el moment.

Podràs exercitar els drets referits anteriorment, en els termes i condicions previstos en la legislació vigent, en el domicili social d’Ivàlua (c/ Pau Claris 108, 4t1a, 08009 Barcelona), o sol·licitar l’exercici dels teus drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@ivalua.cat.

En el supòsit que no obtinguis una resposta satisfactòria i desitgis formular una reclamació o obtenir major informació sobre qualsevol dels teus drets, pots acudir a l’Autoritat Catalana de Protecció de dades (www.apdcat.gencat.cat - Carrer del Rosselló, 214, 08008 Barcelona).