Skip to main content

Seminari de difusió de l’Avaluació dels Plans d’Ocupació

El 21 de maig es celebrarà el Seminari de difusió de l’Avaluació dels Plans d’Ocupació, organitzat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb la col·laboració d’Ivàlua.

L’acte tindrà per objectiu presentar les principals conclusions i línies de millora que es deriven de l’avaluació dels Plans d’ocupació del període 2005-2007. També es presentarà el Pla d’Estudis i Avaluacions del Servei d’Ocupació de Catalunya.

El Seminari tindrà lloc a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i comptarà amb la presència d’experts en avaluació de polítiques actives d’ocupació. Junt amb Jaume Blasco, analista d’Ivàlua i responsable tècnic de l’avaluació dels Plans d’Ocupació, estaran presents els professors Jochen Kluve (Institut de recerca econòmica de Renània – Westfalia), Fausto Miguélez (Universitat Autònoma de Barcelona),  Luís Toharia (Universitat d’Alcalà) i Raúl Ramos (Universitat de Barcelona).

Si teniu interès en assistir, podeu enviar un missatge a info@ivalua.cat, indicant el nom del seminari, nom de l’inscrit, càrrec i institució.