Vés al contingut

Ivàlua participa al IV Congrés Tercer Sector Social

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya ha organitzat el IV Congrés del Tercer Sector Social els dies 27 i 28 de novembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (Fòrum). El Congrés s’ha celebrat sota el títol ‘Avançar en igualtat i drets socials’ i hi han participat 2.000 persones.

La conferència inaugural  ha anat a càrrec del periodista i filòsof, Josep Ramoneda, mentre que la conferència de cloenda l'ha pronunciat Oriol Amat. En els 4  col·loquis i 10 debats del congrés hi han participat  més de 150 ponents,  que han abordat diferents punts de vista sobre com avançar en el nostre Estat del Benestar i quina pot ser la contribució de les entitats socials catalanes. Entre ells Jaume Blasco, analista d’Ivàlua, ha participat al Debat 'El repte de mesurar l'impacte de la nostra activitat',  amb la ponència 'La mesura de l'Impacte al Tercer Sector Social'.

Paral·lelament, durant el IV Congrés del Tercer Sector Social s’han presentat 62 experiències de bones pràctiques que actualment estan portant a terme entitats socials del país.

FONT: Taula del Tercer Sector Social de Catalunya

[Español]