Vés al contingut

II Congrés de Govern Digital

Els dies 25 i 26 de gener de 2017, se celebrarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) el II Congrés de Govern Digital, renovat i amb un contingut pensat en les necessitats actuals del sector.

Aquesta segona edició neix recollint tot el llegat positiu de la primera, celebrada el 2015, i incorpora noves perspectives de coneixement i debat. Es pretén que les empreses col·laboradores tinguin un paper destacat en l’aportació d’idees i projectes que serveixin com a punt d’unió entre sector públic, empreses i assistents. L’objectiu, doncs, és que les empreses patrocinadores puguin consolidar la relació amb el sector públic i tinguin un retorn de la inversió.

El Congrés està coorganitzat per la Generalitat de Catalunya, el Consorci Localret i el Consorci AOC, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Va dirigit a alts càrrecs, tècnics d’àrees i serveis involucrats en la transformació de les administracions públiques de Catalunya i, molt especialment, a aquells actors que lideren i participen en aquesta transformació. També tenen cabuda al congrés les empreses vinculades al sector públic, sobretot aquelles dedicades a programari, maquinari, consultoria i assessorament.

Més informació >>

FONT: governdigital.cat