dc., 08/05/2013 - 12:16

Finalitza el Cicle d’introducció a l’avaluació de polítiques públiques 2013

Per cinquè any consecutiu, del 12 al 26 d’abril Ivàlua ha impartit el Cicle d’introducció a l’avaluació de polítiques públiques, que organitza amb la col·laboració de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”. Des de 2009, i comptant els 25 participants d’enguany,  Ivàlua ha format un total de 338 professionals en els conceptes, mètodes i usos de l’avaluació de polítiques públiques. 

Es tracta d’un curs introductori a l’avaluació, que s’adreça principalment a càrrecs directius, comandaments i personal tècnic de les administracions i del tercer sector, tot admetent també professionals de consultores privades que treballen per al sector públic.

El Cicle s’estructura en 3 seminaris, una novetat que ha incorporat en aquesta edició 2013, reduint-ne significativament la durada. Partint d’una visió panoràmica sobre què és i per a què serveix l’avaluació, ofereixen un recorregut per diferents enfocaments d’aquesta i els principals mètodes i tècniques que porten associats: avaluació del disseny dels programes, de la implementació, de l’impacte i avaluació econòmica per finalitzar amb una part més pràctica d’aplicació dels coneixements.

D’altra banda els mesos de maig, juny i juliol s’impartiran els cursos d’Anàlisi de dades per a l’avaluació de polítiques públiques I (nivell introductori)  i II (nivell intermedi).

MÉS INFORMACIÓ: Formació Ivàlua 2013   //  formacio@ivalua.cat