dc., 18/11/2015 - 10:59

El professor Robert Slavin participa en la Jornada sobre “Què funciona en educació?”, organitzada per Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill

Ivàlua organitza, amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i l’Obra Social “la Caixa” una  jornada sota el títol " Què funciona en educació? Agrupaments a l'aula i tutorització individual: serveixen per millorar els aprenentatges de l'alumnat?”, que se celebrarà a Barcelona el proper 25 de novembre.

Robert E. Slavin, oferirà la conferència inaugural i posteriorment participarà en el debat d’una de les taules rodones. El professor Slavin és director del Center for Research and Reform in Education de la Universitat Johns Hopkins (EUA), director de l’Institute for Effective Education de la Universitat de York (Regne Unit), i fundador del programa Success for All als Estats Units.

També hi intervindran Gerard Ferré, recercador de la Fundació Agnelli (Itàlia) i del Grup Interdisciplinar de Polítiques Educatives (Universitat de Barcelona) que parlarà de quines estratègies d’agrupament milloren els resultats de l’alumnat i Miquel Àngel Alegre, analista d’Ivàlua que ho farà sobre si els programes de tutorització individual milloren els aprenentatges de l’alumnat desafavorit.

A continuació hi haurà dues sessions paral.leles, sobre agrupaments a les aules i programes de tutorització individual conduïdes per César Coll, de la Universitat de Barcelona i Marta Comas, del Consorci d’Educació de Barcelona.

L’aforament està complet i la inscripció tancada per a l’assistència presencial. No obstant, podeu seguir totes les sessions en directe via streaming, prèvia inscripció en aquest enllaç.

Més informació