Assessorament a la Secretaria de Transparència i Govern Obert en el procés d’elaboració de l’Estratègia contra el Frau i la Corrupció

Enviat per support el dc., 22/01/2020 - 11:10

La col·laboració amb la Secretaria de Transparència i Govern Obert consisteix en la realització d’una revisió de l’evidència existent sobre estratègies marc de caire internacional que actualment s’empren per lluitar contra la corrupció. La revisió, impulsada per Ivàlua en col·laboració amb KSNET, recopila l’evidència més important sobre polítiques i estratègies marc que actualment s’estan portant a terme per lluitar contra la corrupció posant la mirada en d’altres països.

Ivàlua compareix al Parlament per explicar la seva tasca en avaluació davant els grups parlamentaris

Enviat per admin el dc., 20/11/2019 - 12:31

El director executiu d’Ivàlua, Marc Balaguer, ha estat convidat a explicar la tasca d’Ivàlua a la compareixença davant la Comissió d’Economia del Parlament de Catalunya que va fer la Secretària d’Economia, Natàlia Mas, acompanyada de la directora general de Pressupostos, Anna Tarrach, del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, per explicar el sistema d’anàlisi i avaluació de polítiques públiques de la Generalitat de Catalunya.

Assessorament a la DG de Contractació Pública per millorar l'avaluabilitat de les clàusules socials en la contractació pública

Enviat per support el dj., 14/11/2019 - 11:53

La contractació pública socialment responsable consisteix a integrar en els processos i fases de la contractació aspectes socials, ètics i ambientals. Amb la inclusió de clàusules socials en la contractació es busca assolir uns determinats reptes de política pública, com ara la millora de les condicions laborals de col·lectius vulnerables o la millora en l’accés a la informació.

Aquest assessorament ha consistit en elaborar una proposta de sistema d’indicadors per tres tipus de clàusules socials: qualitat de l’ocupació, igualtat i inserció social.

Assessorament a l'EAPC per a la institucionalització de l'avaluació

Enviat per admin el dc., 30/10/2019 - 11:39

Arran del conveni signat al 2017 entre Ivàlua i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) amb l'objectiu d'enfortir la cultura de l’avaluació a l’administració pública catalana s'han dut a terme una sèrie d’actuacions:

  • Identificació de les habilitats directives de l’administració pública catalana
  • Proposta d’elaboració d’indicadors per al nou Programa de Màster en Direcció Pública
  • Assessorament en la convocatòria de subvencions de recerca sobre Administració Pública