III Jornades de Periodisme de Dades i Dades Obertes

Enviat per admin el dj., 07/05/2015 - 15:47

Les III Jornades de Periodisme de Dades #JPD15 es celebraran durant cinc dies els propers 3, 4, 5, 6 i 7 de juny a Barcelona, Pamplona i Madrid amb conferències, debats, Meetup Data, tallers, Install fest, Hackaton, etc.

Aquesta edició de les Jornades es focalitzarà en els temes de seguretat i privacitat en les comunicacions.

FONT: http://periodismodatos.okfn.es/

 

Ivàlua participarà a la Ninth Annual Conference "Randomised Controlled Trials in the Social Sciences"

Enviat per admin el dv., 11/07/2014 - 02:01

Miquel Àngel Alegre i Federico Todeschini, analistes d’ivàlua, participaran com a ponents convidats a la 9a conferència anual “Randomised Controlled Trials in the Social Sciences” que se celebrarà  a la Universitat de York (Regne Unit).  La conferència tindrà lloc del 10 al 12 de setembre i està organitzada pels professors David Torgerson i Karen Bloor, de la Universitat de York i per la professora Carole Torgerson de la Universitat de Durham.

Disponibles els materials de la Jornada: “L’avaluació de polítiques en l’àmbit local: una assignatura pendent per a la innovació social”

Enviat per admin el dv., 11/07/2014 - 01:45

El passat 3 de juliol es va celebrar al Palau Macaya de Barcelona la Jornada “L’avaluació de polítiques en l’àmbit local: una assignatura pendent per a la innovació social” organitzada per Ivàlua amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”. 

L’acte, al qual van assistir 140 persones, va ser presentat per Frederic Udina, president de l’Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques, Albert Soria, sotsdirector general de la Fundació “la Caixa” i Xavier Forcadell, coordinador general de la Diputació de Barcelona. 

Disponibles els materials de la conferència sobre experiments socials de l’APPAM

Enviat per admin el dv., 09/05/2014 - 13:35

El passat 24 d’abril es va celebrar a la ciutat de Whashington, una conferència sobre experiments socials organitzada per l’Association for Public Policy Analysis & Management (APPAM) sota el títol:  Social Experiments in Practice: The Why, When, Where, and How of Experimental Design & Analysis (Els experiments socials a la pràctica: El per què, quan, on i com del  disseny i anàlisi experimental).