Vés al contingut

Centre de documentació

Ivàlua té un Centre de documentació que compta amb un fons format per 500 documents dels àmbits de l'administració i la gestió pública, especialment sobre l'avaluació de polítiques públiques, en diferents suports (llibres, publicacions en sèrie i altres).

Aquest fons localitzat a la seu d'Ivàlua és consultable en hores convingudes.

El Centre de documentació també proporciona en determinats casos l'accés a recursos d'informació electrònics a través d’aquest web: llibres electrònics i articles de revista, entre d’altres formats. Podeu accedir a tot aquest fons a través del cercador per paraules clau i obtenir així el registre complet de documents que formen part del fons d'Ivàlua. 

Contacta amb nosaltres

Temàtica
Política de privacitat
 
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
 
 
Responsable Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques
+info
Finalitats Gestió de les peticions de subscripció al butlletí “Ivàlua Actualitat” realitzades a partir del web d’Ivàlua i de les inscripcions als cursos de formació. Realització de comunicacions electròniques relacionades amb els cursos de formació i amb la convocatòria d’esdeveniments.
+info
Legitimació Consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.
+info
Destinataris Mailchimp, Encarregat de tractament acollit al “Privacy Shield”, LimeSurvey GmbH
+info
Drets Accedir, rectificar, suprimir y oposar-se, així com altres drets, tal i com s’explica a la Política de Privacitat del web d’Ivàlua.
+info
Informació
Addicional
Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la Política de Privacitat
 
CAPTCHA