Vés al contingut

Seminari internacional "Evaluar las políticas públicas para un desarrollo inclusivo" a Buenos Aires, amb participació d’Ivàlua

 L’11 i 12 de setembre es va celebrar a Buenos Aires el seminari internacional “Evaluar las políticas públicas para un desarrollo inclusivo”, organitzat per la Jefatura del Gabinete de Ministros de la Nación Argentina.

L’acte va tenir com a objectius explicar en què consisteix i per a què serveix l’avaluació de polítiques públiques, exposar els principals components d’un procés d’avaluació, i debatre sobre els elements propis del context polític, administratiu i tècnic que afavoreixen l’arrelament de la practica avaluadora al sector públic.

El seminari es va adreçar a decisors públics, funcionaris i responsables de programes públics, coordinadors d’àrees de planificació i avaluació, i investigadors amb experiència en aquest àmbit.

Jaume Blasco, analista d’Ivàlua, hi va participar com a expert convidat, realitzant la conferència magistral de tancament del seminari. També, els dies 9 i 13 de setembre, Jaume Blasco va impartir sessions de formació sobre avaluació a un grup d’investigadors de la Universidad Nacional Arturo Jauretche i de la Universidad Nacional de La Plata, i a responsables de la Sindicatura General de la Nación.

Més informació

[Español]