dl., 25/07/2022 - 10:40

Recupera els continguts tractats al segon AvaluaVespres dedicat a la participació en avaluació

Ivàlua potencia la formació en avaluació amb l'objectiu d'ampliar la comunitat d'avaluació

Ivàlua va organitzar el passat 30 de juny el segon AvaluaVespres dedicat a la participació en l’avaluació, dins del cicle d’activitats de networking en el marc de la Xarxa de professionals de l’avaluació. A més de presentar la nova guia pràctica 19 d’Ivàlua La incorporació de la participació en l’avaluació de polítiques públiques, es va debatre en quin moment està aquesta incorporació i es va constatar la necessitat de construir un marc de referència compartit a l’hora de parlar de participació i avaluació, que és precisament el propòsit de la guia.

 

Experiències d’avaluació vinculades a la participació

La sessió de networking va servir per conèixer experiències d’avaluació vinculades a la participació de les persones participants, per evidenciar que encara hi ha molt de camí per recórrer en aquesta vinculació i per refermar que Catalunya té una tradició de participació consolidada en molts altres àmbits.

 

Autodefinició de comunitat d’avaluació

La darrera dinàmica participativa va permetre a les persones assistents construir una definició conjunta de comunitat d’avaluació de Catalunya, del que és i vol ser:  

  • una comunitat amb uns objectius comuns i compartits, 
  • que no per això deixa de ser diversa (en termes d’agents que en formen part, però també de mirades, metodologies i interessos), 
  • conscient de la importància de treballar en xarxa, 
  • des de l’horitzontalitat i el respecte, 
  • i d’establir relacions de confiança entre els seus membres. 

 

Proper AvaluaVespres sobre recerca i avaluació

La propera trobada d’AvaluaVespres serà el 20 d’octubre i estarà dedicada als ponts entre recerca i avaluació. Ben aviat n’informarem més.

 

AvaluaVespres

Els AvaluaVespres són activitats presencials d’intercanvi entre persones professionals de l’avaluació per facilitar-los el networking, apropar-los recursos en avaluació i mostrar-los projectes d’avaluació d’interès.

 

Recupera la informació de l'AvaluaVespres La participació en l’avaluació de polítiques públiques

 

Coneix els serveis de la Xarxa de professionals de l’avaluació:

 

Infografia Xarxa

Vídeo Xarxa de professionals de l’avaluació