Vés al contingut

Publicats els materials de la jornada sobre "L’efectivitat de les Polítiques Actives d’Ocupació a debat"

El 9 de desembre  es va celebrar al Palau Macaya de Barcelona la Jornada "L’efectivitat de les Polítiques Actives d’Ocupació a debat", organitzada per Ivàlua amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”. 

L’acte, al qual van assistir 140 persones, va ser presentat pel president d’Ivàlua, Frederic Udina, pel secretari d'Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio i pel director del Palau Macaya, Josep Ollé i va comptar amb la presència d’experts en economia laboral que van analitzar tant el mercat laboral al nostre  país com l’efectivitat de les polítiques actives d’ocupació que s’estan portant a terme.

Les ponències presentades, a càrrec d’aquests experts nacionals i internacionals, especialment d’àmbit europeu, així com altres materials de la jornada ja es troben disponibles al portal de recursos per a l’avaluació.

L’any passat Ivàlua ja va publicar una Guia titulada Avaluar l’impacte de les polítiques actives d’ocupació. Aquesta Guia  que forma part de la col·lecció Ivàlua de guies pràctiques, elaborada per David Casado i Federico Todeschini, analistes d’Ivàlua, amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, tenia el propòsit d’explicar a una audiència no especialitzada, els principals aspectes de l’avaluació d’impacte, posant un èmfasi especial en la seva aplicació en l’àmbit de les polítiques actives d’ocupació (PAO)  i us la podeu descarregar al portal de recursos per a l’avaluació i també a Issuu.