Vés al contingut

Presentació pública de l’avaluació del PIRMI prevista per l’1 de juliol

La Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, del Departament de Treball de la Generalitat, i Ivàlua, estan organitzant un seminari de presentació de l’avaluació del Programa Interdepartamental de la Renda Mínima d’Inserció (PIRMI) pel proper 1 de juliol. 

El programa del seminari, que es farà públic en els propers dies, preveu una presentació de les principals conclusions i recomanacions de l’avaluació, a càrrec de David Casado, analista d’Ivàlua i responsable del projecte. També s’ha previst una taula rodona amb la participació d’experts en programes similars i en la seva avaluació, per sotmetre a debat els resultats de l’informe i identificar àmbits de millora del programa i també prioritats per avaluacions futures. 

La presentació pública de l’avaluació pretén, d’altra banda, estendre el debat més enllà de les administracions directament competents en la formulació i gestió del programa, promovent la participació d’altres administracions i d’actors socials que es troben implicats en el seu desenvolupament. 

L’avaluació del PIRMI va ser realitzada per Ivàlua l’any 2009, a sol·licitud de la DGIOT, i l’informe final definitiu es va lliurar el mes de desembre.