dl., 08/10/2012 - 14:28

Participació a la Jornada “Régionalisation et mise en débat des actions publiques: quels dispositifs institutionnels de concertation et d’évaluation”

L'Association Marocaine d'Evaluation (AME), l'Association des Régions du Maroc (ARM) i la Fondation Abderrahim Bouabid (FAB), van organitzar el passat 6 de setembre una jornada d’estudi titulada "Régionalisation et mise en débat des actions publiques: quels dispositifs institutionnels de concertation et d'évaluation?". La sessió va tenir lloc a l'Institut National d'Aménagement et d'Urbanisme (INAU) de Rabat i Ivàlua hi va participar com a ponent convidat. 

La Jornada tenia per objectiu debatre sobre els mecanismes d’institucionalització de la participació ciutadana i de l’avaluació de polítiques públiques al Marroc, a partir de la consagració d’ambdues pràctiques en la nova Constitució del país, aprovada el juliol de 2011. 

Ivàlua va participar a la taula “Régionalisation et évaluation: instances et dispositifs”, amb una presentació sobre l’Institut i la seva estratègia de desenvolupament de l’avaluació a Catalunya. La Jornada va comptar amb la participació de presidents i alts càrrecs de les diferents regions i del govern central del Marroc, d’acadèmics experts en participació i en avaluació de Canadà, França i Marroc, i de representants d’institucions d’avaluació de diferents països.  

Més informació