Vés al contingut

Oferta formativa d’Ivàlua per al 2018

Durant el 2018,  Ivàlua oferirà com cada any diversos cursos adreçats especialment a personal tècnic de l’administració i del tercer sector que vulgui adquirir coneixements i competències en relació amb la detecció d’oportunitats, el disseny i l’execució d’avaluacions de polítiques públiques.

En primer lloc, es durà a terme una nova edició dels tres cursos de mètodes i tècniques que Ivàlua duu a terme anualment. El primer d’ells, el curs d’introducció a l’anàlisi de dades per a l’avaluació de polítiques públiques, impartit pel professor de la Universitat de Barcelona Joan Josep Vallbé, s’ha dut a terme durant el gener. El curs d’introducció a l’avaluació econòmica, a càrrec de Josep Maria Raya, professor de la Universitat Pompeu Fabra, tindrà lloc al novembre. Finalment, es realitzarà el curs d’introducció als mètodes qualitatius aplicats a l’avaluació de polítiques públiques, en una data per determinar.

A més, incorporem a l’oferta formativa d’Ivàlua un nou curs sobre introducció a l’avaluació de polítiques públiques. Aquesta formació té per objectius atorgar un marc conceptual i pràctic sobre l’avaluació de les polítiques públiques, amb un especial focus als tipus més habituals d’avaluació (d’implementació, d’impacte i d’eficiència) i millorar les habilitats per tal de dissenyar programes avaluables. Aquest nou curs, de 16h de durada, i que tindrà un fort component pràctic, tindrà lloc el mes d’octubre i serà impartit per l’equip d’Ivàlua.

A través del nostre butlletí Ivàlua Actualitat i del web d’Ivàlua us podreu anar informant de l’obertura de les inscripcions dels diversos cursos.