Vés al contingut

Nova publicació del projecte “Què funciona en educació?” sobre l’eficàcia de les beques i ajuts

Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill publiquen un nou opuscle de la col·lecció “Què funciona en educació”. En aquesta ocasió, es tracta d’una revisió d’evidències sobre l’efectivitat de les beques i els ajuts a l’estudi a l’hora de promoure la continuïtat en el centre escolar i la millora en els resultats educatius.

Aquesta revisió ha estat elaborada per l’investigador Mauro Mediavilla i ha estat presentada avui al Palau Macaya, en una aula oberta que també ha acollit un debat en què han participat persones expertes i involucrades en la gestió de l’àmbit educatiu.

El projecte “Què funciona en educació?” és una iniciativa conjunta d’Ivàlua i la Fundació Jaume Bofill que vol promoure l’ús de l’evidència científica per a la posada en marxa de polítiques i programes educatius. Aquest sisè número de la col·lecció s’afegeix als cinc anteriors, on s’ha explorat l’efectivitat de les activitats extraescolars, dels programes d’educació socioemocional o dels incentius salarials al professorat, entre d’altres intervencions i polítiques educatives.

 

Resum de la publicació en format nota de premsa

Consulta la publicació (també disponible versió en castellà i en anglès)