Vés al contingut

Nova edició del Postgrau en Estratègia i Competitivitat Regional, amb un mòdul d’avaluació

El 2 de febrer començarà una nova edició del curs de Postgrau en Estratègia i Competitivitat Regional, un programa de formació d’experts en promoció econòmica  que impulsa el Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya juntament amb la Diputació de Barcelona, ACC1Ó, SOC, EAPC i Ivàlua i que té com objectiu la creació d’una xarxa d'experts en el desenvolupament econòmic regional.

L'objectiu de la xarxa és aconseguir crear sinergies entre les diferents administracions i entitats que hi participen amb la finalitat de potenciar la col·laboració en matèria de promoció econòmica. Tenint en compte la conjuntura actual, el programa vol fomentar que els agents públics i privats treballin conjuntament per optimitzar recursos i impulsar projectes innovadors que millorin l'economia de la regió. 

El postgrau va dirigit a regidors, directors/gerents i tècnics d’alt nivell d’entitats públiques o privades de l’àmbit de la promoció econòmica que tinguin capacitat per impulsar projectes transformadors en els seus territoris.  

Els continguts del curs inclouen un mòdul específic sobre disseny i avaluació d’intervencions públiques, coordinat per Jaume Blasco, analista d’Ivàlua.

Per a més informació: Sra. Maite Fibla (mfibla@globalleida.org).