Vés al contingut

Nou informe de la Central de Resultats: Àmbit hospitalari

Recentment s’ha publicat un nou informe de la Central de resultats: Àmbit hospitalari, amb dades de 2013 que mostra i compara els resultats dels hospitals del Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública de Catalunya (SISCAT).  En aquesta edició, l’informe inclou alguns indicadors més específics, així com també s’incorporen per primer cop alguns registres, com és el cas del registre del codi infart o del registre d’artroplàsties (RACat), que permeten obtenir indicadors molt més precisos dels resultats de l’atenció a aquestes patologies. També s’hi ha afegit un tema nou com és l’ús de tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

També s’han publicat noves edicions dels informes dels àmbits d’atenció primària, sociosanitari, salut mental i addiccions.

Els informes de la Central de Resultats, que s’engloba dins de l’Observatori del Sistema de Salut de Catalunya de l’AQuAS, van dirigits a ciutadans, professionals, gestors i òrgans de govern de les entitats proveïdores del sistema, amb la finalitat d’estimular la millora contínua de la qualitat dels serveis. Són també un instrument de transparència i rendiment de comptes similar als emprats per altres països de l’OCDE. 

Els informes van acompanyats de l’accés a les dades obertes en XLSX que es poden descarregar, així com també es pot accedir a taules dinàmiques per centres.

Més informació

FONT: Observatori del Sistema de Salut de Catalunya