Vés al contingut

Nomenament d’Eulàlia Dalmau com a nova directora d'Ivàlua

El Consell Rector d’Ivàlua va aprovar, el passat 16 de desembre, nomenar nova  directora de l’Institut, Eulàlia Dalmau.  Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB i doctora en Economia per la Universitat Pompeu Fabra, ha estat cap d'organització i sistemes d'informació a la Fundació Institut de Recerca de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, directora adjunta a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, adjunta a Gerència a l'Institut Gutmann i tècnic de gestió del coneixement en l'àrea de Recursos Humans del centre corporatiu de l'Institut Català de la Salut. Ha exercit activitat docent i de recerca com a professora associada del departament d'Economia de la Universitat de Girona i del Departament d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra. També ha desenvolupat activitat de consultoria i d'interim management al RACC i d'altres entitats sense afany de lucre com la Fundació Catalana per a la Recerca.

El projecte de futur per a l’Institut vol refermar les tasques d’avaluació de polítiques públiques, concentrant els seus esforços en la seva avaluació sistemàtica i reforçant la col·laboració que ja existeix entre Ivàlua i l’Idescat, com a proveïdor d’informació estadística imprescindible per a la tasca d’avaluació. Per altra banda també vol continuar potenciant tant la promoció com la formació en l’avaluació.

Eulàlia Dalmau, pren el relleu a Blanca Lázaro, que deixa el càrrec després de gairebé sis anys al capdavant de la institució. El consell rector i la nova directora volen des d’aquí agrair la bona feina realitzada i desitjar-li un bon futur professional.   

[Español]