Vés al contingut

Materials de la conferència "l’Efectivitat de les Polítiques Públiques destinades a millorar la competitivitat de la petita i mitjana empresa catalana"

Ivàlua amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” ha celebrat recentment una conferència,  sota el títol: “L’Efectivitat de les Polítiques Públiques destinades a millorar la competitivitat de la petita i mitjana empresa catalana”. La conferència va voler, a partir de l'experiència del Regne Unit, aportar informació que servís per dissenyar i desenvolupar millors polítiques de suport a l'empresa catalana.

La ponència principal moderada per Núria Betriu consellera delegada d’ACCIÓ, va anar a càrrec de Khalid Khan del Department Business Innovation and Skills (BIS) del Regne Unit que va exposar l’avaluació del Growth Vouchers Programme.

La conferència va anar acompanyada d'un seminari de treball organitzat per Federico Todeschini, analista d’Ivàlua, i conduït per Maria Callejón (UB) i Isabel Busom (UAB)  on es van debatre qüestions com quins elements farien més factible l'ús i generació d'evidències en l'àmbit de l'empresa, el paper dels programes pilot en el disseny de polítiques de suport a l'empresa, i quins són els àmbits o sectors més propicis per posar en marxa l'avaluació sistemàtica de polítiques de suport a l'empresa.

En aquest enllaç podreu consultar els materials (presentacions, fotografies, vídeos...)  de la conferència i el seminari,  a mesura que es vagin publicant.