Vés al contingut
dv., 19/02/2016 - 09:34

Ivàlua publica la “Guia pràctica 12 - L’avaluació econòmica de polítiques educatives. Una guia introductòria”

En el marc de la col·lecció de guies pràctiques sobre avaluació de polítiques públiques, Ivàlua ha editat la Guia pràctica 12.  L’avaluació econòmica de polítiques educatives. Una guia introductòria, redactada per David Casado (Ivàlua), i Anna Tarrach (Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya).

El principal propòsit de la guia és el d’explicar a una audiència no especialitzada, composada per decisors i gestors públics, responsables polítics i ciutadans interessats, els principals aspectes de l’avaluació econòmica, posant un èmfasi especial en la seva aplicació a l’àmbit educatiu. Es tracta d’una breu guia introductòria que no aspira a formar especialistes en aquestes tècniques, sinó que busca simplement incrementar el coneixement del lector sobre la matèria i, eventualment, convertir-lo en un “consumidor informat” d’avaluacions econòmiques.

Us la podeu descarregar gratuïtament des del web d’Ivàlua, en català i castellà.  Esperem que us resulti interessant i us animem a conèixer i seguir la col·lecció de Guies pràctiques Ivàlua.