Vés al contingut

Ivàlua participarà a les "I Jornadas de evaluación en el ámbito de la cooperación y la educación para el desarrollo"

El 26 i el 27 d’abril tindran lloc a Barcelona unes jornades entorn a l’avaluació en els àmbits de la cooperació i l’educació per al desenvolupament organitzades per Aproeval (Asociación Ibérica de Profesionales para la Evaluación) i Oxfam Intermón.

Les jornades, que comptaran amb la ponència conferència inaugural de Barbara Befani, tenen per objectiu obrir espais de col·laboració entre totes aquelles persones i entitats que promouen i incentiven l’ús i la qualitat de les avaluacions en aquests àmbits d’actuació. Alguns dels temes que s’abordaran en les diversos espais de debat són:

  • Comunicació i transparència en les avaluacions
  • Influència, incidència i aprenentatge a partir de les avaluacions
  • Casos i metodologies per poder mesurar el canvi social
  • Reptes de l’avaluació de l’Educació per al Desenvolupament: mesurar el canvi en els imaginaris, les actituds i els comportaments

Ivàlua farà dues contribucions a les jornades. En primer lloc, el dijous 26 d’abril, a la sessió “Bloque 2: Aprendiendo de otros: experiencias e iniciativas” (13:30-14:30), l’analista Marçal Farré presentarà el protocol d’avaluabilitat d’Ivàlua, una eina que permet conèixer millor l’avaluabilitat d’un determinat programa per decidir si és convenient dur a terme una avaluació i facilitar millores en el seu disseny, planificació i implementació.

En segon lloc, el divendres 27 d’abril, a la “Sala 2: Participación e incidencia de actores de la evaluación” del “Bloque 4: Enfoques específicos de la evaluación” (12:00-13:30), el director d’Ivàlua, Marc Balaguer, parlarà sobre el paper dels diferents actors en la institucionalització de l’avaluació de les polítiques públiques.

Les jornades tindran lloc a la seu d’Oxfam Intermón a Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 641). L’assistència és gratuïta.

Consulta el programa de les jornades.

Inscriu-te a les jornades.