dv., 22/04/2022 - 12:02

Ivàlua celebra la primera trobada de la Xarxa de professionals de l’avaluació amb una bona participació d’ofertants i demandants d’avaluació

Avalua Vespres

Ivàlua va organitzar el passat 21 d’abril el primer AvaluaVespres, dins del cicle d’activitats de networking en el marc de la Xarxa de professionals de l’avaluació, per tal de promoure l’intercanvi i millorar la visibilitat i projecció de les persones professionals de l’avaluació formada per les persones que fan avaluacions de polítiques públiques i aquelles que les demanden.

Accés a l’apartat web Xarxa de professionals de l’avaluació

Èxit de participació
La dinàmica de networking va ser molt enriquidora per les persones participants que van reflexionar i apuntar idees sobre les necessitats, problemàtiques i reptes tant de les persones ofertants com de les demandants d’avaluació, i sobre què n’esperen de la Xarxa.

Retorn de la dinàmica
En les properes setmanes publicarem un resum amb el resultat de la dinàmica de networking per tal d’enriquir el debat de les pesones professionals de l’avaluació i seran temes que es tindran en compte en els propers AvaluaVespres.

Agraïment
Ivàlua vol agrair la participació a les persones assistents, així com la qualitat del debat i de les aportacions en un ambient distès i de complicitat que va fer aflorar bones idees per a la millora de la projecció de les persones professionals de l’avaluació.

Proper AvaluaVespres
Durant l’acte es va anunciar el proper AvaluaVespres que tindrà lloc el 30 de juny sota el títol La participació en l’avaluació de polítiques públiques. Ben aviat informarem del programa del segon AvaluaVespres i de la manera com inscriure’s.

AvaluaVespres
Els AvaluaVespres són activitats presencials d’intercanvi entre persones professionals de l’avaluació per facilitar-los el networking, apropar-los recursos en avaluació i mostrar-los projectes d’avaluació d’interès.

Coneix els serveis de la Xarxa de professionals de l’avaluació:

 

Infografia Xarxa

Vídeo Xarxa de professionals de l’avaluació