dc., 07/07/2010 - 12:17

“The Global Evaluation Conclave: Making Evaluation matter”, The Lalit Hotel, New Delhi, India, del 25 al 29 d’octubre de 2010

Making Evaluation Matter” ("Fer que l'avaluació sigui important”) és el tema d’aquest primer conclave sobre avaluació que es celebrarà a Nova Delhi, Índia, del 25 al 29 d'octubre de 2010, amb la intenció que es converteixi en un esdeveniment de caràcter regular en el calendari global de l’avaluació.

El tema del conclave es centra en un model d'avaluació que inclogui aspectes relacionats amb la   pertinència de l’avaluació i amb la importància del context en les avaluacions, així com amb un clar convenciment de que l'avaluació ha de servir als ciutadans, al desenvolupament i als decisors polítics. Enlloc de partir dels mètodes, en el conclave s'examinaran qüestions més generals com l’ús i preguntes d'avaluació, i com la comunitat avaluadora les ha d’incorporar a través de la innovació metodològica. 

Aquest esdeveniment atraurà a experts de tot el món que participen en recerca avançada en avaluació, tant en aspectes teòrics com pràctics, que busquen oportunitats per desenvolupar la seva manera de pensar cap a noves direccions i que estan interessats en la seva aplicació en un context d'Àsia Meridional. La trobada també inclourà en els debats els principals teòrics del desenvolupament, activistes i polítics del sud d'Àsia per tal d’integrar les qüestions relacionades amb el desenvolupament i el seu context actual, a les quals l'avaluació ha de donar resposta.