Vés al contingut

Formació Ivàlua 2013

Ivàlua ha iniciat la difusió de l’oferta de cursos en mètodes i tècniques d’avaluació de polítiques públiques per a l’any 2013 i ha obert el període d’inscripció al Cicle d'Introducció a l'Avaluació, que s’organitza per cinquè any consecutiu, però que en aquesta edició estrena un nou format.

L’Institut oferirà aquest any una nova edició del curs d’anàlisi de dades per a l'avaluació de polítiques públiques (nivell I) i una altra de mètodes qualitatius per a l’avaluació, iniciats l’any 2011 amb molt bona acollida. Així mateix, el 2013 es preveu completar l’oferta de formació tècnica amb un curs de nivell II sobre anàlisi de dades per a l’avaluació i un curs d’introducció a l’avaluació econòmica i un en experiments socials en avaluació de polítiques públiques.

La formació que ofereix l’Institut respon a l’objectiu de promoure la pràctica sistemàtica de l’avaluació de polítiques públiques i programes socials a Catalunya. Amb aquesta finalitat, els cursos pretenen sensibilitzar i capacitar tècnicament responsables i tècnics d’organismes públics i del tercer sector.

La formació està oberta també a la participació de personal investigador de les universitats i a professionals de la consultoria privada que vulguin perfeccionar els seus coneixements en la matèria i oferir serveis d’avaluació a les administracions i tercer sector.