dl., 19/06/2017 - 19:46

Estudiants de la Indiana University Bloomington coneixen la tasca d’Ivàlua

El director d’Ivàlua, Marc Balaguer, ha participat avui en el seminari L’avaluació de programes públics en un món globalitzat (Evaluating Public Programs in a Globalized World), un programa de l’escola d’estiu de la School of Public and Environmental Affairs de la Indiana University Bloomington que té lloc a Barcelona.

Marc Balaguer ha exposat quin és l’estat de la qüestió sobre l’avaluació de programes a Catalunya i a l’Estat espanyol i ha donat a conèixer la tasca d’Ivàlua per a promoure la generació i l’ús de l’evidència en la presa de decisions en l’àmbit de les polítiques publiques.

El programa, on hi participa una vintena d’estudiants dels Estats Units, té lloc entre el 2 i el 23 de juny a la seu de l’Institut Barcelona Estudis Internacionals. El curs és coordinat per Ashlyn Nelson, professora d’Avaluació de Programes Públics i d’Anàlisi Estadística per a una presa de decisions efectiva per la School of Public and Environmental Affairs.

La participació d’Ivàlua en aquest curs universitari se suma a d’altres accions que s’han dut a terme al llarg d’aquest 2017, en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona per donar a conèixer l’àmbit de l’avaluació de les polítiques públiques en general i, més en concret, l’acció d’Ivàlua.