Vés al contingut

Càpsula sobre Ivàlua al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

El dimecres 21 de març, de 15:30 a 18:30, tindrà lloc a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (c/Roger de Llúria 155-157) una càpsula formativa sobre Ivàlua. Es tracta d’una activitat totalment gratuïta i oberta a tothom, si bé es requereix inscripció prèvia.

L’objectiu d’aquesta càpsula és doble. D’una banda, es pretén afavorir el coneixement dels recursos sobre l’avaluació de polítiques públiques entre els professionals de la sociologia i la politologia i, de l’altra, es vol donar a conèixer l’Institut a aquests professionals, potencials usuaris i col·laboradors de l’acció d’Ivàlua.

A la sessió s’exposarà quines activitats duu a terme Ivàlua per a promoure l’avaluació de les polítiques públiques a Catalunya, moltes d’elles en col·laboració amb altres institucions públiques o del tercer sector, i de quina manera aquestes estan orientades envers la millora de l’eficàcia i l’eficiència de les polítiques públiques. A més, s’hi presentaran algunes avaluacions de polítiques o programes realitzades recentment o que estan en curs i també s’abordarà quin és l’ús que s’ha fet de les avaluacions ja finalitzades.