Vés al contingut

Curs d’introducció a l’avaluació econòmica de polítiques públiques

El curs d’introducció a l’avaluació econòmica de polítiques públiques és un curs dissenyat per adquirir conceptes i metodologies de l’avaluació econòmica com una part de l’avaluació de polítiques públiques, que forma part del Pla de formació anual d’Ivàlua.

Es dirigeix a professionals de l’administració pública, del tercer sector i d’empreses de consultoria per al sector públic que desitgin adquirir coneixements bàsics en aquest camp, per a l’avaluació de polítiques públiques.

El curs s’estructura en sis sessions de cinc hores de durada.

Per la darrera sessió, els alumnes del curs prepararan un petit cas d’avaluació econòmica d’un àmbit del seu interès.

El material formatiu de suport inclou les presentacions de les sessions, els casos i exercicis pràctics i les lectures de referència, bibliografia i webgrafia.

Aquest curs s’adreça a professionals de l’administració pública, del tercer sector i d’empreses de consultoria per al sector públic.

El curs s’ofereix a un nombre màxim de 20 alumnes.

Es concedirà un certificat d’aprofitament a aquells participants que hagin assistit al 80% de les sessions.

ÁLVARO CHOI DE MENDIZÁBAL
Professor agregat de la Universitat de Barcelona

Doctor en economia per la Universitat de Barcelona. Diploma d’Estudis avançats en economia internacional i desenvolupament econòmic. Llicenciat en economia per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. És investigador al Grup interdisciplinari de polítiques educatives (GIPE). També és Thomas J. Alexander Fellow de l’OCDE i Honorary Research Associate de la University College London.

Les seves línies de recerca són l’economia de l’educació, l’economia pública, l’economia laboral i l’avaluació de polítiques públiques. Ha publicat els resultats de la seva activitat investigadora en nombrosos articles a revistes científiques, llibres i capítols de llibre. Ha participat en diversos projectes de recerca, així com en activitats de consultoria.

Cursos relacionats

  • Pla de desenvolupament directiu - L' avaluació com a eina de millora per a la presa de decisions
  • Màster Interuniversitari de Gestió Pública | Universitat Autònoma de Barcelona-Universitat de Barcelona-Universitat Pompeu Fabra
  • Postgrau de Polítiques d’Igualtat de Gènere a la Gestió Pública | Escola d’Administració Pública de Catalunya