Vés al contingut

Nova edició del “Curs introductori d’anàlisi de dades per a l’avaluació de polítiques públiques”

Ivàlua va iniciar, el passat mes de març, la difusió de l’oferta de cursos per aquest 2014 amb l’obertura de la inscripció al Cicle d’introducció a l’avaluació. Ara s’hi afegeix una nova edició del Curs introductori d’anàlisi  de dades per a l’avaluació de polítiques públiques. Es tracta d'un curs d'introducció als principals mètodes i tècniques d’anàlisi quantitativa que s’apliquen a l’avaluació de polítiques públiques. Els principals objectius d'aprenentatge d’aquest curs són el de conèixer els fonaments i conceptes bàsics de l’estadística descriptiva i de l’estadística inferencial; conèixer les aplicacions de les tècniques estadístiques en l’avaluació de polítiques públiques; practicar l'aplicació d'aquestes tècniques amb el paquet estadístic lliure R mitjançant l'ús d'una de les seves interfícies gràfiques (Deducer); i finalment analitzar exemples d’aplicació d’aquestes tècniques a avaluacions concretes de polítiques públiques.

L’equip docent d’aquesta nova edició del curs estarà format per Jordi Muñoz, investigador postdoctoral Juan de la Cierva al Departament de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona i Guillem Rico investigador postdoctoral també a la mateixa universitat.

El darrer trimestre de l’any s’oferirà també una nova edició del Curs de Formació en Mètodes Qualitatius aplicats a Avaluació de Polítiques Públiques (Nivell I) i del Curs d’introducció a l’avaluació econòmica.

[Español]