Vés al contingut

Ivàlua participa a la Jornada sobre Avaluació de Polítiques Públiques organitzada per la Universitat de Girona

Ivàlua potencia la formació en avaluació amb l'objectiu d'ampliar la comunitat d'avaluació

Ivàlua va participar el passat 4 de febrer a la Jornada sobre l'Avaluació de Polítiques Públiques organitzada pel Campus Cohesió i Compromís Social de la Universitat de Girona, un espai on hi participen professionals, entitats i administracions vinculades a l’àmbit social, i que va comptar també amb la col·laboració d’ILABSO Recerca Social.

L’analista d’Ivàlua, Natalia Rosetti, va presentar els projectes i els diferents enfocaments de l’avaluació, així com els avenços en recursos i espais per compartir avaluacions. En concret, va tractar el conveni subscrit entre Ivàlua i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya que té per objectiu enfortir i treballar les avaluacions dels serveis socials com la que es realitza del Servei d’Atenció Domiciliària.

A la jornada hi van participar altres professionals de l'àmbit dels serveis socials i de la participació com Quim Brugué, director científic del Campus, que va remarcar que l’avaluació ens ha d’interpel·lar i permetre aprendre de l'experiència; Joan Trias d'ILABSO, que des de la perspectiva de la consultoria va destacar les diferents fases de l'avaluació i  la voluntat de crear comunitat al voltant d'aquesta pràctica; i, Xavier Casademont, investigador de la Universitat de Girona, que va compartir la seva experiència portant a terme l'avaluació del Pla per la inclusió i la cohesió social d'Olot.

Al llarg de l’espai de debat les persones assistents van poder compartir les seves inquietuds al voltant de l’avaluació.

Notícia Web Universitat de Girona