dc., 22/01/2020 - 01:00

Ivàlua estrena nou web més visual i pràctic amb un enfocament temàtic

  • El portal web sobre l’avaluació a Catalunya amplia continguts i formats pensant en diferents públics i nivells d’aprofundiment
  • L’enfocament temàtic permet consultar avaluacions, assessoraments i revisions d’evidència per grans matèries

Ivàlua estrena el nou web corporatiu ivalua.cat, un portal dedicat a l’avaluació molt més pràctic i funcional ja que presenta els continguts amb un nou enfocament temàtic. La nova concepció temàtica i una funcionalitat més intuïtiva permetran als usuaris d’Ivàlua trobar els continguts més fàcilment, aproximar-se als productes d’Ivàlua classificats per grans temàtiques i descarregar-se els nous materials de difusió per consultar les avaluacions, assessoraments i revisions d’evidència de forma resumida.

Per a realitzar aquesta tasca ha calgut fer un exercici de resum dels grans projectes duts a terme per Ivàlua al llarg dels seus deu anys d’història que permetran fer més accessible l’evidència generada, per tal que sigui més útil en la implementació de polítiques públiques. També permetrà arribar a nous públics d’un forma molt més senzilla, amb materials que es presenten amb diferents nivells d’aprofundiment segons les seves necessitats. A nivell visual, el nou web es presenta amb una actualització estètica d’acord amb la identitat visual corporativa renovada al 2019 i que gradualment s’ha anat implementant a tots els suports gràfics.

El projecte ha estat coordinat per Jordi Miras Llopart des de l’Àrea de Comunicació i Gestió del Coneixement d’Ivàlua, generant els nous continguts i conceptualitzat el nou enfocament temàtic i l’estructura web derivada, mentre que l’empresa Giny n’ha dut a terme la programació.

Coordinació Comunicació Ivàlua: Jordi Miras Llopart

Suport logístic: Mireia Climent