Vés al contingut

Inici del Cicle de Formació en avaluació de polítiques públiques 2012

Per quart any consecutiu, els dies 20 i 21 de març Ivàlua ha iniciat el Cicle de formació en avaluació de polítiques públiques, que organitza amb la col·laboració de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Des de 2009, i comptant els 57 participants d’enguany,  Ivàlua haurà format un total de 313 professionals en els conceptes, mètodes i usos de l’avaluació de polítiques públiques. 

Es tracta d’un curs introductori a l’avaluació, que s’adreça principalment a càrrecs directius, comandaments i personal tècnic de les administracions i del tercer sector, tot admetent també professionals de consultores privades que treballen per al sector públic.

El Cicle s’estructura en 6 seminaris que, partint d’una visió panoràmica sobre què és i per a què serveix l’avaluació, ofereixen un recorregut per diferents enfocaments d’aquesta i els principals mètodes i tècniques que porten associats: avaluació del disseny dels programes, de la implementació, de l’impacte i avaluació econòmica. El Cicle finalitza amb un taller on s’apliquen els coneixements adquirits als seminaris previs a un cas pràctic.

Més informació:

Cicle de formació en avaluació de polítiques públiques  
formacio@ivalua.cat