Vés al contingut

Finalitzada la 1ª edició del curs de formació en mètodes qualitatius per a l’avaluació de polítiques públiques

Dijous 1 de desembre va finalitzar la 1ª edició del curs de formació en mètodes qualitatius per a l’avaluació de polítiques públiques, organitzat per Ivàlua en col·laboració amb el CRESIB i ISGloBAL Barcelona Institute for Global Health. Hi han participat 29 persones, provinents de l’Administració de la Generalitat (16 alumnes), de les administracions locals catalanes (10), Universitats (2) i del sector de consultoria privada (1). La participació en l’àmbit de la Generalitat s’ha distribuït entre els departaments i organismes següents: Presidència (ACCD), Benestar Social i Família, Interior, Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Economia i Coneixement, ICASS, Empresa i Ocupació, Governació i Relacions Institucionals, Ensenyament, Agència Catalana del Consum, Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.   

El curs forma part d’un itinerari de formació en mètodes i tècniques d’avaluació que Ivàlua ha posat en marxa l’any 2011, i que complementa el Cicle de formació introductòria sobre avaluació de polítiques públiques començat l’any 2009, pel qual han passat 250 professionals provinents majoritàriament del sector públic català, i en menor mesura del tercer sector i del sector privat. 

El curs ha constat de 4 sessions, segons els continguts i estructura previstos al programa  i ha estat a càrrec dels professors Jordi Sanz i Maria Roura. L’informe de valoració del curs per part dels assistents estarà disponible en breu en la secció de Formació del Portal de recursos per a l’avaluació.